2010. január 1., péntek

B.Ú.É.K.4 megjegyzés:

 1. Egy aszfaltrajzos HAPPY NEW 2010 mégiscsak több, mint egy e-mail, egy poszt, vagy egy SMS, netán egy telefon!
  ;-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép virágok, ebből is látszik, nem pénzkérdés a derű. A harmadik képen akár távozó alkotókként is értelmezhetőek a tehenek...

  Nektek is csupa vidámságot, és épp megfelelő mennyiségű izgalmat kívánunk. Kár, hogy a kommentelők nem tehetnek fel fotót, életemben először hajtattam Luca-napi búzát, s láthatnátok, milyen gazdag, sikeres esztendő áll előttünk gondos ápolásomnak köszönhetően, aggodalomra nincs ok.

  CsókA

  VálaszTörlés
 3. Marek:
  én a tehenekben inkább a "zsűrit", a kritikusokat vélem felfedezni, akik bizony sokszor szarnak a művészekre és az alkotásokra, de ettől még szentek és sérthetetlenek maradnak :)

  Fotó: tedd fel bárhova (egy másik blogra, a picasawebre, facebookra vagy akárhova a netre), és tedd ide a linkjét, úgy meg tudod mutatni bárkinek.
  Szia
  János

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!
  olyan hatalmas gratulációt küldök az újévi jókívánságaim mellé, hogy az nem fog beférni a hátizsákotokba! Olyan iszonyú jó ez az oldal, hogy nem találok elég kifejező szuperlativuszokat! A képek láttán csak több vödör tudta felfogni a csorgó nyálamat, ami a szép tájak bámulása közben csordult ki. Nem ragozom! Ügyesek vagytok. Büszke vagyok ismeretlenül is Rátok, mint hazámfiaira! Jó utat! Blanchebea

  VálaszTörlés