2010. február 10., szerda

Breaking News

Lucának egy brüsszeli állásinterjú erejéig sajnos haza kellett utaznia. A felkészülési időszakkal együtt összesen három és fél hétig lesz távol, március 5-én Szingapúrban találkozunk újra. Hiányzik.
Én ez idő alatt Felkai Peti vendégszeretetét fogom élvezni Balin. A blog természetesen megy tovább, várhatóan nagyobb hangsúllyal a szörfözésen.

9 megjegyzés:

 1. Már nagyon várunk!
  Remélem van meleg ruha a gyönyörűséges poggyászodban, mert kicsit lengén vagy a hazaérkezéshez.
  Double happiness csak akkor lehetne, ha Janóka is veled jönne ):

  VálaszTörlés
 2. Itt még csak február 9. van, kedves jövőutazók :)
  Nálatok már most 5 hónapos Samu.. :) Már ő is alig várja, hogy megismerjen, Luca!
  Puszi

  VálaszTörlés
 3. Janó, a te bánatod kivételesen az én örömöm. Vigyázz magadra (és számomra ismeretlen Petire), Lucának is jó dolga lesz - tanulhat napi 16 órát, de közben tömök bele jó magyar libamájat :)

  CsókA

  VálaszTörlés
 4. Double happiness akkor lesz, amikor Luca visszajön, meg persze amikor majd együtt hazamegyünk.

  Samut üdvözlöm!

  A nagy hó mellett a libamáj is olyasmi, amiről jobb ha nem tudok :)

  VálaszTörlés
 5. Már haza is értem, nagyon kellemes volt az út, bár a gép háromnegyed órával később indult a tervezettnél. Kiderült, hogy a pilóta hirtelen rosszul lett, pont indulás előtt, és a pótpilóta már ágyban volt, mikor riasztották. Elég álmosnak tűnt, de aztán összeszedte magát, és a lemaradást is behozta. A Lufthansán egyébként nagyon jó a kaja, de itthon még jobb.
  Te is hiányzol Janókám!

  Luca

  VálaszTörlés
 6. Kalappal az állásinterjúhoz Luca! 2-3 hét Budapest után, talán még az eddigieknél is jobban fogod értékelni ezeket a távoli szépséges helyeket.

  VálaszTörlés
 7. S persze, ha ugy alakul, 2-3 év Brusszel utan pedig még annal is inkabb!
  ;)
  M

  VálaszTörlés
 8. ki gondolta volna ha ölelhetnélek se öllelek :-D nem csak a távolságot kell leküzdenünk hanem az embertömeget is aki beelőz :-((( Angimama

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm a jókívánságokat! Brüsszelben még nem jártam, szóval egyelőre nem tudom, hogy 2-3 év után el fogok -e vágyódni onnan, már ha felvesznek. Nemsokára kiderül, mert 1 nappal a felvételi előtt megyek és egy nappal utána jövök vissza, hogy legyen időm körülnézni.
  Angi!
  Hamarosan lesz alkalmunk ölelkezni, ebben biztos vagyok:)

  Puszi,

  Luca

  VálaszTörlés