2010. április 12., hétfő

Híresek lettünk

Nyilatkoztunk egy 70.000 példányban megjelenő jávai újságnak. Valószínűleg azt mondjuk, hogy "nem félünk a terroristáktól", de szívesen várjuk a pontos fordítást.


2 megjegyzés:

  1. Elolvastam a cikket, Indonézia természeti szépségeiről szól, és nyilván a terrorizmus miatt eltántorított turistákat akarja rábeszélni arra, hogy nyugodtan jöjjenek Indonéziába, hisz itt van Péter is, aki nem fél, no meg Janoz Benjamin Vértes és Luca Krasznai…
    Hogy honnan tudok indonézül? Segített a Gugli. Igaz, az eredmény se magyar, inkább hunganéz, de ez is csak a terrorizmus miatt van: arabról angolra például sokkal jobban megy az automatikus fordítás, úgy tünik, azokba, akik nem repülgetnek be az ikertornyokba, nem érdemes sok energiát ölni…
    Na de olvassátok Ti is, íme:


    Rejtett szépségeire Természet (1. rész)

    Április 5, 2010 | Írta dhee_dc

    Végtelen, a mondat nagyon le kell írni, államunk Indonézia. Országban ismert, hogy több millió Egyenlítői Emerald fajta természeti csodák valóban csodálatos. Nem csoda, hogy sok külföldi turista, akik jönnek, hogy élvezzék a szépség Indonézia.
    féktelen terrorista kérdés, hogy hit Indonézia az elmúlt években, nem tudta visszafogni a belek a külföldi turisták, hogy élvezze a természetes panorámáját Indonézia. Mintha ezek a kérdések közös problémákat, és nem kell félni, "Mi nem félünk a terrorista kérdés, hogy létezik Indonézia," mondta Peter, a magyar turisták, amikor találkozott két kolléga Janoz Benjamin Vértes és Luca Krasznai.

    A többi már nem rólatok szól...

    VálaszTörlés
  2. Angolra egyébként jobban megy a guglis fordítás (lehet, hogy az indonéz terroristáktól is félnek?). A képíg így néz ki a szöveg:
    =====
    Hidden Natural Beauty (Part 1)

    April 5, 2010 | Posted by dhee_dc

    Endless, the sentence is very appropriate to describe our state of Indonesia. Country known to have millions of Equatorial Emerald kinds of natural wonders are really amazing. No wonder so many foreign tourists who come to enjoy the beauty of Indonesia.
    Rampant terrorist issue that hit Indonesia in recent years, could not dampen the guts of foreign tourists to enjoy the natural panorama of Indonesia. As if these issues are common issues and not be afraid of, "We are not afraid of terrorist issues that exist in Indonesia," says Peter, Hungarian foreign tourists when met with two colleagues Janoz Benjamin Vertes and Luca Krasznai Klayar Coast, East Java Pacitan .

    Tour this time exploring the city of Post Advertising team Pacitan. A city located in the South West tip of East Java province has considerable tourism potential interest to visit. During the drive from Ponorogo-Pacitan direction, our eyes are pampered with unique panoramic views of the mountains. The twisting streets, leafy and green trees make the trip is not boring.

    In this first part we will see that there exotica beach resort in Pacitan, among other Klayar Beach, Beach and Coastal Srau Ria pupil.

    VálaszTörlés